Januari 2024

Hoi CLC Eindhoven Fam,

Gelukkig nieuwjaar! Terwijl we 2024 binnenstappen, laten we samen een reis beginnen. Een reis van uitreiken, verbinden en een positieve impact maken. Laten we het jaar starten met de focus op “Reaching Out”

Uitreiken naar onze Heer en Redder als eerste: Als we persoonlijke tijd met God doorbrengen, transformeert ons leven. Waarom niet tijd voor Hem maken, te beginnen met het lezen van de Bijbel en meditatie over Zijn woord? Er is niets beters dan dagelijks dichter bij Hem te komen.

Uitreiken voorbij grenzen: Dit jaar verbinden we ons eraan om onze liefde, steun en vriendelijkheid uit te breiden buiten de muren van onze kerk. Of het nu gaat om hulp bieden in de stad, vrijwilligerswerk of eenvoudige vriendelijke gebaren, laten we onze aanwezigheid voelbaar maken en een licht van hoop zijn in de wereld.

Harten Verbinden, Kloven Overbruggen: Onze kerk is een gemeenschap van diverse talenten, ideeën en ervaringen. Laten we deze kans aangrijpen om kloven te overbruggen, begrip te bevorderen en de banden die ons uniek maken te versterken. Een luisterend oor, een vriendelijke glimlach of een helpende hand kunnen veel betekenen in het opbouwen van betekenisvolle verbindingen. Waarom niet een nieuwe kerkvriend of een stel “adopteren”?

Levens Beïnvloeden, Een Verschil Maken: Ieder van ons heeft de kracht om een verschil te maken. Of het nu gaat om het ondersteunen van een lokaal doel of het starten of leiden van sociale initiatieven. Laten we onze vaardigheden en middelen inzetten om een positieve impact te creëren in de levens van de mensen om ons heen.

Dit jaar willen we je aanmoedigen om ook een “vriend of buur” te adopteren die Jezus niet kent. Bid voor hen, investeer tijd in hen. De kracht van vrijgevigheid en gastvrijheid gaat ver.

Innovatie in Outreach: In 2024 verkennen we innovatieve manieren om contact te maken en betrokken te zijn bij de stad. Van virtuele initiatieven tot creatieve sociale evenementen. Laten we nieuwe ideeën omarmen die resoneren met de innovatieve gemeenschap die God ons heeft gegeven.

Een Jaar van Leren en Groeien: Naast het uitreiken verbinden we ons ook aan persoonlijke groei. Woon de diensten bij, volg het pad van persoonlijke groei, neem deel aan de connectgroepen en ontdek samen leermogelijkheden.

Laten we van 2024 een jaar maken van betekenisvolle verbindingen, positieve verandering en uitreiken buiten onze vier muren. Jouw betrokkenheid, geloof en enthousiasme zullen het verhaal van onze gezamenlijke reis vormgeven.

Proost op een jaar vol liefde, groei en impact voor generaties.

Hartelijke groeten,

Fernando en Prisca

ALPHA COURSE

Om de ALPHA cursus goed te kunnen voorbereiden en iedereen de kans te geven zich aan te melden hebben we deze opnieuw geagendeerd en wel op 11 april 2024.

Je kunt je aanmelden via deze link

Agenda | What’s next?

21 Januari – Opdragen baby’s
22 – 26 Januari – Bidden en Vasten
28 Januari – Vision Sunday zondagdienst start om 10.30 uur
30 Januari – Connect groepen
12 Februari – Start Alpha Huwelijkscurcus
13 Februari – Connect groepen
18 Februari – Welkom Thuis lunch

En Hij zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal niet meer zijn, noch rouw, noch geklaag, noch moeite zal er meer zijn, want de eerste dingen zijn voorbijgegaan. En Hij, die op de troon gezeten is, zeide: Zie, Ik maak alle dingen nieuw. En Hij zeide: Schrijf, want deze woorden zijn getrouw en waarachtig.
Openbaringen 21:4-5 NBG

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.