Maart 2024

Hoi CLC Eindhoven Fam,

Op 1 maart jl. is de meteriologische lente ingegaan. Wat hebben we allemaal enorm uitgezien naar de zon! Zelfs voor de Nederlanders was het een erg grijze periode met heel veel regen!

We zijn het jaar gestart met ons nieuwe jaar thema Reaching Out. Tijdens de diensten zijn we daar veel op ingegaan. Een dienst gemist? Je kunt ze terugkijken via ons YouTube kanaal.

Nu de lente er echt lijkt aan te komen is het tijd naar buiten te gaan en ons thema Reaching Out in praktijk te brengen. Lees deze nieuwsbrief voor meer details.

Hartelijke groeten,

Fernando en Prisca

PAAS ZONDAG

31 Maart is het Pasen, het opstandigsfeest en daarmee de belangrijkste dag in de christelijke kalender. Jezus stond op, nadat hij 3 dagen dood was geweest. Hiermee heeft Hij de dood overwonnen en kunnen wij uitzien naar een eeuwig leven in de nabijheid van God zelf!

Reaching out to the world. Pasen is dé gelegenheid om je familie, vrienden en collega’s uit te nodigen om dit feest mee te vieren. Het zal een dienst zijn met veel muziek, een koor en de boodschap van hoop.

Neem tijd om te bidden voor de mensen die je wil uitnodigen. God wil jou gebruiken anderen te bereiken.

EASTER KINDNESS

Reaching out to the world. Op 1 april organiseren we een paaseierenjacht in het stadscentrum van Eindhoven. We werken weer samen met meerdere bedrijven en alle opbrengsten gaan dit keer naar Stichting Speelcadeau. Het wordt een leuke middag voor het hele gezin waarbij wij als kerk als vrijwilligers ondersteunen en contact maken met de verschillende families. Het zou geweldig zijn als u tijdens dit evenement aanwezig zou zijn om te helpen bij de verschillende activiteiten en een ontspannen gesprek te voeren met de aanwezigen.

Met dit soort activiteiten willen wij het verschil maken in onze stad en zorgen voor degenen die het minder goed hebben en zo de kinderen en hun ouders een geweldige middag bezorgen!

Wilt je ook meedoen? Stuur een e-mail naar deze link

ALPHA CURSUS

Op dinsdag 9 april start de ALPHA cursus echt!

Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Wat is het doel van het leven? Wie is God en hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de bijbel? Misschien herken je deze vragen of ben je op zoek naar meer over het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Bij Alpha ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt en hoe dit relevant kan zijn voor jou. De meetings zijn laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ontdek samen antwoorden. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden meer dan 27 miljoen mensen al een Alpha. In Nederland al meer dan 300.000. Ga ook op ontdekking en meld je aan!

Je kunt je aanmelden via deze link

Agenda | What’s next?

12 Maart – Connect Groepen
25 Maart – Wine & Cheese night voor getrouwde stellen
26 Maart – Connect Groepen
31 Maart – Paaszondag
1 April 1 – Easter Kindness
9 April 9 – Start Alpha Cursus

De engel richtte zich tot de vrouwen en zei: ‘Wees niet bang, ik weet dat jullie Jezus, de gekruisigde, zoeken. Hij is niet hier, Hij is immers uit de dood opgewekt, zoals Hij gezegd heeft. Kijk, dit is de plaats waar Hij gelegen heeft.’

Matteüs 28:5-6

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.