Zuiver en eerlijk geloof houdt voor God de Vader in: zorgen voor de weeskinderen en de weduwen die het moeilijk hebben…

Jacobus 1:27

April 2024

Hey CLC Eindhoven Fam,

Hoe waren jouw Paasdagen? Heb je ervan genoten?

Wat een historisch weekend voor onze Kerk in Eindhoven!!! we hadden de kans om gezegend te worden en contact te maken met meer dan 500 mensen tussen onze zondagsdienst en ons Easter Kindness Event op maandag! En dit is nog maar het begin!

Wij geloven dat God grote dingen zal doen in de toekomst en dat we nog veel meer mensen zullen bereiken met de boodschap van hoop.

Met vele lieve groetjes en tot zondag!

Fernando & Prisca Rojas

Reaching out to the community in Eindhoven

Het Easter Kindness Event 2024, een paaseierenjacht, was een groot succes en bracht ruim 250 gasten van buiten onze kerkgemeenschap samen. Dit evenement, in samenwerking met lokale bedrijven, overheidsinstanties en andere non-profitorganisaties, ging niet alleen over de spanning van de jacht, maar ook over het bevorderen van verbindingen, het inzamelen van geld voor het goede doel en het verspreiden van vriendelijkheid.

Het zoeken naar paaseieren was een vreugdevolle gebeurtenis vol gelach en opwinding. Maar het vertegenwoordigde meer dan alleen plezier. Het was een symbool van onze gedeelde hoop en vriendelijkheid, een viering van de paassfeer.

Het was heel mooi om met honderden gasten in contact te komen en nieuwe relaties op te bouwen. Het evenement diende ook als inzamelingsactie, waarbij bijdragen werden besteed aan de ondersteuning van een organisatie die voor kinderen en gezinnen zorgt zonder voldoende middelen.

Als CLC zijn we geïnspireerd om onze missie voort te zetten: het verspreiden van vriendelijkheid, het bevorderen van verbindingen en het dienen van onze stad.

ALPHA CURSUS

Op dinsdag 9 april start de ALPHA cursus echt!

Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Wat is het doel van het leven? Wie is God en hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de bijbel? Misschien herken je deze vragen of ben je op zoek naar meer over het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Bij Alpha ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt en hoe dit relevant kan zijn voor jou. De meetings zijn laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ontdek samen antwoorden. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden meer dan 27 miljoen mensen al een Alpha. In Nederland al meer dan 300.000. Ga ook op ontdekking en meld je aan!

Je kunt je aanmelden via deze link

ENCOUNTER DAY WITH BETSY DE THIERRY

Ontmoeting: identiteit en bestemming. Een dag vol training, uitrusting en service. Emotionele gezondheid, vrijheid, heelheid, jouw identiteit.

Wij kunnen u deze dag van harte aanbevelen. Als CLC werken wij al jaren samen met Betsy.

Betsy is een visionaire pionier op het gebied van traumaherstel voor kinderen en gezinnen, met een missie om hoop en genezing te brengen. Als auteur, adviseur en oprichter van organisaties als het Trauma Recovery Centre verspreidt zij haar expertise wereldwijd. Haar vastberadenheid en energie drijven haar ertoe om nationale en internationale veranderingen te bevorderen, met een reeks trainingen, boeken en initiatieven gericht op het ondersteunen van mensen die met getraumatiseerde individuen werken.

Je ticket bestel je hier voor slechts € 5,-

Agenda | What’s next?

9 April – Connect groups
9 April – Start Alpha Course
13 April – Encounter day
14 April – Sunday service with ps Betsy de Theirry
23 April – Connect groups
28 April – Sunday service with ps Mathilde van de Ridder

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.