En de Heer zal Koning worden van de hele aarde. In die tijd zal de Heer de Enige zijn. Hij zal Eén zijn. 

Zacheria 14:9 BB

Mei 2024

Hey CLC Eindhoven Fam,

Hoe was jouw Koningsdag? Dit jaar op een zaterdag, dus geen extra vrije dag!
Wat een geweldige Koning Jezus hebben wij! We kunnen Hem elke dag van het jaar vieren!

Vandaag is het de eerste dag van mei, dus geen letter R meer in de namen van de maand zoals tijdens de winter. Dat betekent meer zonneschijn en hopelijk een veel betere temperatuur. Er staan deze maand een aantal geweldige evenementen op stapel. Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief.

Met vele lieve groetjes en tot zondag!

Fernando & Prisca Rojas

Reaching out

Hart voor het Huis devotional & offer

Binnenkort kunnen wij ons dankoffer aanbieden: onze Hart voor het Huis-offer. Uit dankbaarheid en in geloof voor wat God gaat doen! Een offer dat ons misschien iets kost.

Het Hart voor het Huis offer gaat hierover: mensen helpen thuis te komen en levens te veranderen door Gods liefde. We zeggen soms: ‘De kerk vooruit helpen.’ Investeren in Zijn Huis betekent investeren in mensen die voor altijd veranderd zullen worden! De vele dopelingen afgelopen jaar en de vele mensen op de Alpha-cursussen maken ons dankbaar. In de kerk draait alles om God, die helemaal om mensen draait!

De komende weken hoor je alles over Hart voor het Huis in de zondagsdiensten. Op 6 mei starten we ook met de twee weken voorbereiding voor Hart voor het Huis. Dit doen we met een dagelijkse devotional. Dit boekje kun je na de dienst mee naar huis nemen of downloaden via deze link

Moederdag ’24

12 mei

Moederdag komt eraan! Deze speciale dag biedt ons de gelegenheid om onze dankbaarheid en waardering uit te drukken voor de opmerkelijke vrouwen die ons hebben gevoed en begeleid op onze levensreis.

Je bent van harte uitgenodigd om op 12 mei Moederdag mee te vieren in City Life Church Eindhoven! Voor alle moeders hebben wij ook een speciaal cadeau.

Laten we de ongelooflijke moeders, grootmoeders en (spirituele) moederfiguren vieren en eren.

Wij kijken er naar uit om Moederdag samen met jou en je moeder te vieren!

Connect Groepen

De Connectgroepen zijn het kloppend hart van de kerk. In de maand mei geven we onze leiders de tijd om terug te kijken op het voorgaande seizoen. Dit betekent dat we in de maand mei geen tweewekelijkse connectgroepen zullen hebben, maar we moedigen iedereen aan om toch wekelijks samen te komen.

De Connectgroepen starten weer op 28 mei.

Citaat: ‘Onze kerk is geen kerk met Connectgroepen, onze connectgroepen ZIJN de kerk.’

Nog geen onderdeel van een Connect Groep? Je kunt je aanmelden via de link.

3 Jaar CLC Einhoven

Op 9 juni vieren we 3 jaar CLC Eindhoven. We zijn God enorm dankbaar voor wat Hij heeft gedaan en wat voor een unieke plek Hij in gedachten had. Een plek voor alle culturen en nationaliteiten, om samen God te eren!

Kom dit feest met ons meevieren op deze zondag, samen met iedereen die CLC Eindhoven een warm hart todraagt. Ook ps Erald van de Ridder zal die dag aanwezig zijn. Eindhoven is voor hem ook een bijzondere plaats, omdat het leven met Jezus hier in deze stad voor hem begon, nu al bijna 40 jaar geleden.

Zet deze data in je agenda!

5 mei – zondagsdienst met ps. Erald van de Ridder
12 mei – Moederdag
19 mei – Hart voor het Huis zondag
28 mei – Connect groepen start nieuwe seizoen
15 juni – CLC Mannenconferentie ’24
16 juni – Vaderdag

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.