Alpha Online

Wat is Alpha?
Alpha Online is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Wat is het doel van het leven? Wie is God en hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de bijbel? Misschien herken je deze vragen of ben je op zoek naar meer over het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Bij Alpha Online ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt en hoe dit relevant kan zijn voor jou. De serie meetings zijn laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ontdek samen antwoorden. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden meer dan 27 miljoen mensen al een Alpha. In Nederland al meer dan 300.000. Ga ook op ontdekking en meld je aan!

Hoe werkt het?
Alpha Online bestaat uit een serie meetings die elk 90 minuten duren. Ideaal voor als je lastig weg kunt thuis, lange werkdagen hebt of geen wekelijkse oppas kunt vinden. Je ontmoet elkaar door middel van videobellen (via Zoom) en kijkt een mooie film over het onderwerp van de avond. Daarna praat je hierover door met je vaste groepsgenoten.

Alpha Online wekelijks op een avond. Er is één bijeenkomst op zaterdag. Hierover ontvang je meer info als Alpha start. En: Alpha is helemaal gratis, inclusief boekje met een samenvatting van alle onderwerpen en ruimte voor aantekeningen.

Startdatum 2021
In het najaar start de nieuwe Alpha Online. Na je aanmelding ontvang je meer details.

Ferdinands verhaal

“Tijdens een kerkdienst vertelde een man over Alpha. Met gratis eten. Ik was gelijk enthousiast.” Ferdinand is elke Alpha-bijeenkomst aanwezig. “Als je aan mij vroeg of ik geloofde dat Jezus had bestaan, had ik nee gezegd. Geef mij maar bewijs. Laat mij maar een YouTube-filmpje zien.”

Interesse in Alpha Online

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.